• 28 december, 2020

Får vi bada på badhus igen, 2021?

Får vi bada på badhus igen, 2021?

Får vi bada på badhus igen, 2021? 1024 768 Jenny Erica Wright

Med endast ett par dagar kvar av det mycket speciella året 2020, går vi snart in på ett nytt kapitel – nämligen år 2021! Förhoppningarna kring det ligger lite ”all over the place” så att säga. Med minnet av hur lillebror 2020 fick ett litet utbrott fullkomligt spårade ur cirka 9 av 12 möjliga månader, är det svårt att sluta tänka på vad 2021 möjligen har för ess i rockärmen?

Slå ur underläge

Det finns gott om förhoppningar inför 2021, när lillebror 2020 tjurigt satt sig på tvären gång på gång. Fantasin har inga gränser just nu och hemma hos mig undrar vi nyfiket om vi får bada på badhus i år? Kommer vi få åka över norska gränsen och framförallt, kommer fiskpinnarna få inhandlas IRL på plats i matvarubutik? Spänningen är olidlig med andra ord; 2021 du har all möjlighet att fullkomligt slå ur underläge!

Aldrig har vi vetat så lite

Att få vara storebror 2021 är ju lite som att börja om på blankt papper tänker jag mig. Vilka regler gäller? Vilken karta ska storebror navigera efter? En kanske alldeles ovanligt enkel uppgift och alldeles ovanligt svår på samma gång. Aldrig har så många människor vetat så lite om det kommande året. Planera upp nästa år? Naaaj, jag skulle inte tro det. 2021 kommer snarare att testa våran förmåga till flexibilitet, vilket i sig inte är så dumt. Möjligen blir 2021 året för spontanitet, man får lov att ta för sig när man kan helt enkelt.

Knyter ihop 2020

Med stor glädje kommer jag nu att knyta ihop 2020-säcken, full av nya insikter (jomenvisst) och mängder av mental träning (som troligtvis skapat nya kreativa förbindelser mellan hjärnhalvorna). Blicken riktas uppmärksamt på storebror 21 nu. Kom ihåg brorsan att inte ta i ända från tårna, vi kommer nämligen bli rätt så impade för det lilla i år.

Badbrygga i sjö 2021?

Blir det bad på badhus i år, eller blir det snarare bad i sjö? Storebror 2021 får visa oss.


Fler liknande inlägg ser du här.

2 comments
 • Millis 21 januari, 2021 at 10:38 f m

  Hihihi! Så kul inlägg! Ja, i år räcker det med lite badhus, kanske ett restaurangbesök och chans till barnvakt en lördag så är man nöjd. Och det är fan så det ska va! Det har lillebror 20 lärt oss! Att nöja oss. Vara tålmodiga. Längta. Känner knappt nån som längtar längre…

  Min dotter har en för liten cykel (hon ska få sin första storcykel i mars på födelsedagen) och hennes små kompisar på dagis, även några vuxna faktiskt, har kommenterat att ”va liten cykel du haaaar…” Min dotters reaktion är då såklart ”jag vill ha en stooor cykel!” och vårt svar är ”du får önska dig till våren…” allt i ett försök att lära våra barn det underbara i att längta efter nåt♥️

  Ps. Vi bor i ett område där alla har allt, jämt. Här finns inga ärvda kläder, cyklar, leksaker. Och ingen hälsar heller. Så vi kanske flyttar upp till er gemenskap snart vi också 😂♥️

  • Jenny Erica Wright 4 februari, 2021 at 8:59 f m

   Åh vad fint och bra att lära sig längta, uppskatta det vi trots allt har. Tänk vad glad hon blir sen för sin cykel när hon väl får den. Då kanske hon tar hand om den också på ett sätt hon inte skulle ha gjort om allt bara ramlade ner i knät på henne?

Comments are closed.