• 28 maj, 2021

Frisyr asymmetri

Frisyr asymmetri

Frisyr asymmetri 715 1024 Jenny Erica Wright

Jag föredrar helt klart en frisyr av det asymmetriska slaget som är oförutsägbar, lekfull och personlig. Frisyr asymmetri är kreativ, ger spänning och överraskar. Vem kan motstå det?

Bilderna kommer från Unsplash som är ett galleri där det är helt okej att publicera ifrån. Gå in och kika, det finns otroligt många fina bilder tagna av skickliga fotografer.

Fantastiska korkskruvar, fullkomligt älskar det! Livfullt, busigt och fascinerande.

Klassiska sidbenan med olika mycket hår på vardera sida ger spänning. Och så är det vackert också.

Hög krusig frisyr med sidbena, stiligt. Fylld till bredden med personlighet och karaktär.

Höga slarviga knuten mitt uppe på huvudet, det är min nya frisyr jag börjat med sista året. Naturligt och bra att köra bil med då snodden inte hamnar mellan nackstödet och huvudet (som då skjuter fram huvudet på ett obekvämt sätt). Ledigt och ändå ordnat på något vis som funkar bra på både nytvättat och icke-nytvättat hår.

Tänk slutet av 1700-talet. Då ansträngde de sig mycket i denna pampiga och originella stil. Tänk att ha stålställningar inbakade i håret, uppseendeväckande minst sagt.

Fria härliga lockar som lever sitt eget liv i ett med naturen. Här behövs ingen manual för hur lockarna ska ligga, utan de bara ÄR helt fritt i öppna landskap. Behöver jag nämna att jag gillar det väldigt, väldigt mycket?


Läs fler listade inlägg som exempelvis vardagliga utflykter och hur det var att bo i fritidshus.

Leave a Reply