Om mig

Glad Erica I vinterbacke

SNABB FAKTA

Jag heter Jenny Erica Wright, är född 1985, gift sedan 2010 med J-F och tillsammans har vi tre barn. Född längst uppe i Lappland i norr och uppvuxen i vackra Närke i Örebro.

DEN LÄNGRE VERSIONEN

Mitt namn är alltså Jenny Erica Wright, där Erica är mitt tilltalsnamn. Älskar att känna livet i mig i form av att röra på mig, god mat, vackra utsikter, kloka och lite galna diskussioner. Jag har alltid skrivit och berättat – ett liv ska berättas, skapa tankar och inspirera! Jag är kreativ och njuter av en kopp kaffe. Om jag får välja helgaktivitet blir det en långhelg på SPA, sån är jag!

Som familj har vi rest en hel del med barnen och det är också något jag kommer skriva mer om här i bloggen, likväl som vardagen. Den filosofiska ådran kommer också att få ta plats, något som den alltid har gjort inom mig.

Att få se världen, möta andra människor och kulturer är bland det bästa jag vet! Har i mitt vuxna liv bott på olika platser såsom Mälardalen, Kalifornien USA, Närke, Portugal, och Lappland. Den roligaste utbildnigen jag har gått var till barnmorska och lyckligtvis har mina arbeten tagit mig till nya länder. Jag har arbetat som sjuksköterska i Sverige, Norge och i USA. Vart jag än befinner mig idag är jag aldrig mer än 3 minuter ifrån mitt jobb, då jag jobbar som sjuksköterska och barnmorska online.

Jag tänker ofta och lever med mottot “det där har jag inte gjort förr, spännande – det kan jag lära mig”! Och så är det oftast, jag är väldigt nyfiken på livet och världen och det är min kompass framåt. Personlig utveckling ligger mig varmt om hjärtat och jag strävar efter att må så gott jag kan och att bli en härligare och genuinare version av mig själv.