• 29 januari, 2021

Jag älskar när det går bra för dig!

Jag älskar när det går bra för dig!

Jag älskar när det går bra för dig! 1024 915 Jenny Erica Wright

Jag blir otroligt inspirerad och glad när det går bra för dig. Jag blir nyfiken och vill veta mer, eftersom det intresserar mig hur du nu spenderar dina dagar, timmar och minuter. Hur går det till? Vad innebär det? Vad får du se från din vy?

Allt är möjligt

När det går bra för dig får jag en känsla av att allt är möjligt. Om du kan göra detta är det ett bevis för att jag också kan det med viss modifikation. Eftersom det går bra för dig kan det alltså gå bra för mig, det har du just bevisat. Att få njuta av din glädje, framgång och passion ger mig en energi där jag trivs att vara. Jag hamnar på en behaglig plats där jag gärna vill befinna mig, i allt ljus som du utstrålar. Det slår gnistor av all power som tänds i mig, tack vare dig, och jag blir fast besluten om att det verkligen är möjligt.

Som en spegelbild

Du är som min spegelbild, då du står där mitt emot mig. När du växer, växer jag. När du vågar, vågar jag också. Jag blir glad när du är glad. Det finns ingenting jag kan göra för att värja mig mot din energi som smittar av sig på mig. Din energi går nämligen rakt in i mig, så det är klart att jag trivs med dig.

Beundran i blicken

Satsa och förverkliga drömmar, mål och idéer som du har. När du gör riktiga försök ger det mig så mycket inspiration i mitt liv. Jag ser på dig hur stolt du är och hur roligt du har det. Längs vägen förstår jag att du har utmanat dig själv, att du vissa gånger har använt mod och att du chansat ibland. Du har sett möjligheterna och valt att gå i den riktningen. Visst har du blivit kantstött och du längtar ibland efter det du inte har. Så är det för mig också. Du ska veta att jag ser upp till dig, min beundran för dig är stor. Fortsätt! Det är underbart att ta del av din resa av framgång och glädje!


För fler relaterade inlägg föreslår jag att du läser vidare på hylla att misslyckas.